BIENVENUE SUR LE CATALOGUE DU CENTRE DE DOCUMENTATION A.-G. HAUDRICOURT

Savoirs et saveurs : (Record no. 61445)

000 -LEADER
fixed length control field 01679cam a2200517 i 4500
001 - PPN
ppn 003767981
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 960313t19941994fr abf#frbi 001 0 fre d
015 ## -
-- FR09615837
017 ## - COPYRIGHT OR LEGAL DEPOSIT NUMBER
Copyright or legal deposit number DL 96-02826
Assigning agency FR
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 2855397758 (br)
024 3# -
-- 9782855397757
037 ## -
-- 9782855397757
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency ABES
Language of cataloging fre
Description conventions AFNOR
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title français
044 ## - COUNTRY OF PUBLISHING/PRODUCING ENTITY CODE
MARC country code France
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 35
Edition identifier Éd. 1967
082 ## -
-- 350
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Robinne, François.
Relator code aut.
Relator term Auteur
245 1# - TITLE STATEMENT
Title Savoirs et saveurs :
Remainder of title L'identité culinaire des Birmans /
Statement of responsibility, etc François Robinne.
246 13 - VARYING FORM OF TITLE
Title proper/short title Identité culinaire des Birmans
264 #1 - EDITEUR
Lieu d'éd. Paris :
Editeur Presses de l'Ecole française d'Extrême-Orient,
Date 1994.
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 1 vol. (272 p.-[12] p. de pl.) :
Other physical details ill., cartes, couv. ill. ;
Dimensions 28 cm.
336 ## -
-- txt
-- rdacontent
337 ## -
-- n
-- rdamedia
337 ## -
-- n
-- isbdmedia
338 ## -
-- nga
-- RDAfrCarrier
490 1# - Collection
Collection Monographies / Ecole française d'Extrême-Orient ;
Volume/sequential designation 175
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc Bibliogr. p. [259]-268. Index.
561 ## - OWNERSHIP AND CUSTODIAL HISTORY
Institution to which field applies 940762302:630092230
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cuisine birmane.
Source of heading or term ram
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Coutumes alimentaires
Geographic subdivision Birmanie.
Source of heading or term ram
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Alimentation
General subdivision Aspect social
Geographic subdivision Birmanie.
Source of heading or term ram
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Cookery, Burmese.
Source of heading or term lc
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Burmese
General subdivision Food.
Source of heading or term lc
650 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name as entry element Food
Geographic subdivision Burma.
Source of heading or term lc
651 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--GEOGRAPHIC NAME
Geographic name Birmanie
General subdivision Moeurs et coutumes.
Source of heading or term ram
690 ## - THÉMATIQUE
Code interne Koha 58348
Thématique Société, modes de vie
691 ## - GÉOGRAPHIQUE
9 (RLIN) 4862
Géographique Myanmar
695 ## - THÉMATIQUE SPÉCIFIQUE
Lien 59953
Thématique spécifique Cuisine
695 ## - THÉMATIQUE SPÉCIFIQUE
Lien 59954
Thématique spécifique Cuisson des aliments
695 ## - THÉMATIQUE SPÉCIFIQUE
Lien 58793
Thématique spécifique Alimentation
695 ## - THÉMATIQUE SPÉCIFIQUE
Lien 67732
Thématique spécifique Moeurs et coutumes
886 2# - FOREIGN MARC INFORMATION FIELD
2 unimarc
a 181
-- i#
b xxxe##
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Ouvrage
Holdings
Lost status Not for loan Location (home branch) Sublocation or collection (holding branch) Shelving location Date acquired Source of acquisition Koha issues (times borrowed) Koha full call number Piece designation (barcode) Koha date last seen Price effective from
Disponible   AG Haudricourt AG Haudricourt AGH 03/02/2011 échange   ROBI AGH-5596 03/02/2011 03/02/2011
Conditions d'accès :
Le centre de Documentation est ouvert à tous publics. Lecteurs extérieurs : merci de prévenir de votre visite. Prêt (avec un garant) : 10 documents / 1 mois.

Horaires d'ouverture :
Tous les jours selon les disponibilités de l'équipe
Horaires indicatifs : 9h30 - 12h00 et 13h - 16h30
Adresse :
Centre de Documentation A.G. Haudricourt
CNRS - ARDIS, ex UPS 2259
Bât. D – RDC
7 rue Guy Moquet
94800 Villejuif
Site web / Twitter

Contacts :
Documentation.haudricourt [at] vjf.cnrs.fr
01 49 58 37 20